Events

Uw klant meenemen naar een voetbalwedstrijd of haringparty, zo nu en dan een belletje plegen, twee flessen wijn sturen aan het einde van het jaar en tussendoor een felicitatie. Komt het u bekend voor? Dat treft, dan is er werk aan de winkel voor Best Case.

Het werk komt niet automatisch aanwaaien, dus is een ‘hit and run’ erg verleidelijk. Er wordt een budget vrijgemaakt, er worden wat leuke teksten bedacht en de advertenties, mailings en commercials vliegen u om de oren. Het échte resultaat kan natuurlijk niet uitblijven. En het blijft dus ook… uit!

Met echt relatiemanagement investeert u wél in relaties die waardevol zijn. Wij denken in verrassende concepten en activiteiten waar klanten of medewerkers pas echt blij van worden. Hip & happening. We zorgen dat evenementen rendement opleveren voor de organisatie. Past het binnen de marketing- en communicatiestrategie? Best Case is actief in regie en realisatie en uiterst creatief met ‘uitjes’.

Bij een zakelijk evenement hoort professioneel personeel om ervoor te zorgen dat uw boodschap eenduidig blijft. Als hostessbureau levert Best Case met haar Best Case Models daarom  mooi personeel dat met hun prachtige glimlach, motivatie, werkervaring én kennis van uw bedrijfsvisie voor een onvergetelijk evenement zorgt. Zo slaat u met Best Case twee vliegen in één klap.