Weddings

Onze actuele kennis van evenementorganisatie en communicatie zetten we inmiddels ook in op de particuliere markt. Het bleek ‘the perfect match’ voor weddingplanning. Met oog voor detail regisseren we de festiviteiten of hangen het gehele traject in de ringen. Hoe dat stijlvol kan, weten we als geen ander. Gewoon ‘ja’ zeggen dus!

Een trouwdag of -evenement organiseren is hard werken. Een fotograaf, uitnodigingen, trouwauto, band en locatie zijn dan nog misschien relatief eenvoudig geregeld. Maar wat belangrijker is: alles moet kloppen om ‘die ene dag’ zorgeloos te laten verlopen. Zelfs als het tot een tweede mooiste dag komt …

Wij zijn in te huren als ceremoniemeester. Of zet ons in als weddingplanner. Gedurende het hele traject voor, tijdens en na bruiloft of jubileum zijn we als persoonlijk assistent beschikbaar. Door onze ervaring met evenementen werken we met een draaiboek en kennen we elke stap in het traject. Wij bewaken het budget en voeren de regie.

We regelen alles wat een feestelijke dag echt bijzonder maakt. Niets is standaard, alles is maatwerk. Mag het verrassend? Op een bijzondere locatie? Vanuit een luchtballon? Vanaf de piste? Trouwen in Toscane? Hip, stijlvol, sportief? Try us!

Elkaar twee keer het ‘ja’-woord geven? Een tweede huwelijk? Homohuwelijk? Uw trouwbelofte herbevestigen of een jubileum te vieren? Ook dat vinden wij Best Case scenario’s. Alles is liefde, toch?